Plumb në zarf të riut në Sarandë

 

Sarande, nje shtetas kallezon ne Komisariatin e policise se poshte baneses ka gjetur nje zarf brenda se ciles kishte nje leter kercenuese dhe nje plumb.
Shtetasi qe ka bere kallezimin, L.Sh, 26-vjec. Personi e ka gjetur zarfin sapo ka dale nga banesa ne mengjes.
Policia ka nisur hetimet per veprat penale “kanosje” dhe “mbajtje pa leje te municionit luftarak