Plagosja e përmbaruesit/ Avokati: Ngjarja pas një vendimi skandaloz të Gjykatës Sarandë

Pas plagosjes së përmbaruesit privat në Sarandë reagon familja Camandioti:
Na erdhën në shtëpi, na provokuan dhe na ofenduan.
Avokati: Ngjarja pas një vendimi skandaloz të Gjykatës Sarandë

VIDEO

Pas plagosjes së përmbaruesit privat në Sarandë reagon familja Camandioti:Na erdhën në shtëpi, na provokuan dhe na ofenduan.Avokati: Ngjarja pas një vendimi skandaloz të Gjykatës Sarandë

Gepostet von Saranda Web am Montag, 14. September 2020