Persona te paidentifikuar, ne mes te dites, po heqin dhe zhvendosin tabelat ne Ksamil.

Persona te paidentifikuar, ne mes te dites, po heqin dhe zhvendosin tabelat ne Ksamil.
Banoret denoncojne ne Saranda Web se kete fakt, e kane denoncuar edhe prane Njesise Administrative, por nga ana e tyre nuk ka patur asnje reagim.
Zhvendosja e tabelave, sipas dononcimit ne Saranda Web, po behet per t`i hapur vend nje kioske