Përkeqësohet gjendja e një prej emigrantëve në kufi, dërgohet në spital

Në pikën kufitare të Kapshticës 40 emigrantë vijojnë të presin me shpresën se mund të futen në Shqipëri. Disa prej tyre kanë kohë që presin dhe nga sa raportohet gjendja shëndetësore e njërit është përkeqësuar.

Për këtë arsye ai është transportuar menjëherë në spitalin e Bilishtit me një furgon të policisë. Sipas burimeve gjendja shëndetësore e këtij personi aktualisht paraqitet e mirë.

VIDEO https://youtu.be/xiavj-rN7W0