PDIU nesër takime në Konispol, Delvinë dhe Sarandë

 Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitetet ditën e nesërme intesifikon fushatën në zonën e Sarandës, Delvinës dhe Konispolit.
Gjatë ditës së nesërme PDIU ka planifikuar të zhvillojë takime elektorale në këto zona me pjesmarrjen e Shpëtimin  Idrizit dhe Tahir Muhedinit.
Në mbrëmje  në orën 19.00, Kryetari i PDIU Shpëtim Idrizi dhe kandidatët për deputetë të PDIU  Qarku Vlorë, , do të organizojnë takimin elektoral me banorë dhe zgjedhës të Sarandës tek sheshi i Limanit në qytetin e Sarandës.