PD i drejtohet SPAK: Deputeti socialist ka fshehur 1 garazh në Sarandë

Përmes një postimi në faqen zyrtare në ‘Facebook’, Partia Demokratike bën me dije se i ka dërguar një shkresë zyrtare Prokurorisë, ku i kërkon ta informojë se në çfarë faze kanë shkuar hetimet ndaj deputetit socialist Ervin Bushati.
PD kërkon të dijë gjithashtu nëse kjo dosje i ka kaluar apo jo SPAK-ut.
Më 2 tetor 2018, PD-ja e ka kallëzuar Bushatin për fshehje dhe moskallëzim pasurie.