Pas publikimit në SW vendoset koshi i plehrave në Varrezat e Metoqit

Nje qytetar nga lagjia Metoq e Bashkise Sarande prej shume kohesh lutej te autoritetet per vendosjen e nje koshi mbeturinash prane varrezave te Metoqit, por qe lutja e tij kishte rene ne vesh te shurdhur.
Pas publikimit te ketej rasti ne Saranda Web, ende pa kaluar disa ore, ne hyrjen e varrezave te Metoqit eshte vendosur koshi i mbeturinave.
Me kete rast ne duam te pergezojme dhe falenderojme kryetarin e bashkise Sarande Adrian Gurma, qe ndryshe nga administrata e meparshme e cila shqetesimeve te qytetareve u pergjigjej ne facebook me deklarata pergenjeshtruese dhe ironizuese, ka zgjedhur rrugen e zgjidhjes se menjehershme te problematikave qe shqetesojne qytetaret.