Paralajmëruan protesta pa ndalim, demokratët e Sarandës relaksohen nëpër plazhe

Pavaresisht se kishin paralajmeruar protesta te vazhdueshme dhe perdorimin e cdo mjeti demokratik kunder zgjedhjeve te 30 qershorit, protesta ne te cilat kishin ftuar edhe qytetaret, demokratet e Sarandes jo vetem qe nuk kane zhvilluar asnje proteste, por sot as ne seline e kesaj partie nuk gjen askend, pasi sic meson Saranda Web, ata jane larguar neper plazhet jashte Sarandes per te pushuar ne qetesi te plote.

Ende nuk dihet nese demokratet e Sarandes kane ndonje plan sekret per te sulmuar KZAZ dhe qendrat e votimit ne befasi gjate nates dhe per te demtuar keshtu bazen materiale, per te pamundesuar shtypjen e fleteve te reja te votimit, apo jane terhequr perfundimisht nga rezistenca e paralajmeruar.