Njoftim punësimi për punonjëse kuzhine në Hotel Restorant Nertili

Hotel Restorant “Nertili” kerkon të punësojë:
– Punonjëse kuzhine për Ndihmës Kuzhiniere dhe pjatalarëse.
Pagesë e kënaqshme.
Te interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit: 00355692094039 ose 00355684044244