Njoftim punësimi për shofer dhe punonjës në magazinë me gipse

Magazinë me gipse ne hyrje të Sarandës kërkon të punësojë:
Shofer
Punonjës në magazinë
Te interesuarit te kontaktojne ne nr telefoni 0693780174 ose te paraqiten te magazina ne Qafe Gjashte.