NISMA # dhe Mirush Kabashi në Sarandë, hyrja e lirë

Në datën 9 Nëntor, ora 18:00 te Kinoteatri Sarandë, NISMA # në një spektakël të fjalës me:
Mirush Kabashi
Erion Kristo
Endri Shabani
Pano Soko
Diskutojmë idetë e reja të Kartës 2020 mes poezisë dhe mendimit kritik.
Hyrja është e lire