Mbyllet procesi i numerimit te votave te Referendumit ne PS Sarande dhe Konispol

referendumi psDalin rezultatet e votimit ne Referendumit ne PS ne bashkite Sarande dhe Konispol
BASHKIA SARANDE
Nr votuesish
Total: 1200
Pjesëmarrja
numër 1140 dhe përqindje 95 %
————————————
Vota Pro 91 %
Vota Jo: 9 %
BASHKIA KONISPOL
Nr.votuesish
Total: 600
Pjesëmarrja
numër 480 dhe përqindje 80 %
————————————————–
Vota Pro 454 94.8 %
Vota Jo: 24 5.2 %

.