Manipulimet me kryepleqtë/ PD: S`kemi ku të ankohemi

Anëtari i Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike Jolio Dine ka reaguar ditën e sotme për manipulimet e proceseve të zgjedhjes së kryesive të fshatrave.
Jolio Dine: I kërkoj Prefektit të mos legjitimojë këto farsa dhe i kërkoj Prokurorisë fillimin e hetimit për falsifikim dokumentash.

Anëtari i Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike Jolio Dine ka reaguar ditën e sotme për manipulimet e proceseve të zgjedhjes së kryesive të fshatrave. Jolio Dine: I kërkoj Prefektit të mos legjitimojë këto farsa dhe i kërkoj Prokurorisë fillimin e hetimit për falsifikim dokumentash.

Gepostet von Saranda Web am Mittwoch, 30. Oktober 2019