Majlinda Qilimi kandidate e PS për Bashkinë Delvinë

Majlinda Qilimi do të jetë kandidatura e Partisë Socialiste për Bashkinë Delvinë në zgjedhjet e 30 qershorit.
Burime të Saranda Web konfirmojnë se tashmë kandidatura e PS për Bashkinë e Delvinës është përcaktuar dhe ajo do të jetë Majlinda Qilimi.
Majlinda Qilimi aktualisht është mësuese në gjimnazin “Sulejman Delvina” të qytetit të Delvinës.