Linja e autobusëve Sarande – Athine , Sarande – Janine Athine, Athine – Sarande

 

Linja e autobusëve Sarande – Athine , Sarande – Janine Athine, Athine – Sarande. 
Veç komoditetit në udhëtim dhe sigurisë e mbërritjes së shpejtë në destinacion (Athinë por edhe qytetet ku linja kalon),  shoqëria e transportit   iu shërbejnë udhëtarëve që vijnë me linjën Athine -Sarande edhe me linjën e furgonave, e cila i shpërndan udhëtarët në fshatra, deri në skajet më të largëta të rrethit Sarande.