Koço Kokëdhima dhe bashkëshortja e tij infektohen me COVID-19

Ish-deputeti i Sarandës, Koço Kokëdhima dhe bashkëshortja e tij janë infektuar me COVID-19. Deri më tani nuk ka informacione mbi gjendjen shëndetësore të çiftit.
Koço Kokëdhima është dhe Presidenti i Apolonisë, ndërsa nuk është e qartë nëse ish-deputeti ka pasur kontakte së fundmi me futbollistët të këtij klubi.

Prej disa javësh situata e pandemisë COVID-19 në vendin tonë është përkeqësuar.
Ditën e djeshme u shënuan 836 raste pozitive, rekord që prej fillimit të pandemisë ndërsa humbën jetën 15 persona.