Kërkohet personi që kishte njoftuar gjetjen e këtij portofoli më 8 Gusht

Me date 8 gusht nje person kishte nhoftuar gjetjen e ketij portofoli ku brenda kishte nje shume parash dhe karta bankare me emrin Armand Allceniku.
Kushdo qe e gjetur lutet te na kontaktoje pasi kemi humbur kontaktet.