Kërkohet kujdestare për të moshuar. Paga 300 €, strehim dhe ushqim

Kërkohet kujdestare për një të
moshuar.
Punë shtëpie dhe gatim
Pagesa 300€ në muaj, ofrohet strehim dhe ushqim.

Mosha 35-50 vjec, kandidatet duhet të flasin anglisht dhe të jetojnë në shtepi me familjen.
Të jetë e gatshme për Punë pas datës 9 Mars.
Kontakt 0698958365 watsapp & viber Sarandë