Jugu dridhet nga tërmeti/ Epiqendra dhe forca e tërmetit

Nje termet me epiqender prane Himares eshte shenuar para pak castesh, duke bere qe dridhjet e tij te jene te ndjeshme edhe ne Sarande.
Paraprakisht raportohet se forca e tij ka qene 3.8 balle Rihter