Humbet qeni ne Ksamil, kerkohet nga pronari

Qeni qe shikoni ne foto ka humbur diten e djeshme ne Ksamil.
Pavaresisht kerkimeve qe kane bere pronaret e tij, te cilet jane shtetas te huaj, ata nuk kane mundur ta gjejne dhe kane kerkuar ndihme nepermjet Saranda Web.
Kushdo qe mund ta kete pare, lutet te kontaktoje ne 0692468292
Gjithashtu luten edhe personat qe adhurojne kafshet te solidarizohen ne kerkimet qe po behen per gjetjen e qenit.