Gjendet në Greqi 13-vjeçarja nga Saranda, e zhdukur prej 1 jave

LAJMI-I-FUNDITPolicia greke gjen 13-vjecaren Laura Qorri, e zhdukur ne dt.2 ne Sarande. Ajo u gjet ne Kostur, nen shoqerine e Gentian Zogut, 33-vjec. Oficeri i kontaktit eshte lidhur me nenen e vajzes ku i ka spjeguar qe vajza do deportohet dhe sillet ne Sarande, ndersa Gentian Zogu eshte ndaluar.