Gjendet gomonia e italianit pas njoftimit ne Saranda Web


Gomonia e nje shtetasi italian, e humbur perpara 3 ditesh ne Paksos te Greqise eshte gjetur pas publikimit te rastit ne Saranda Web. Ka qene nje kalimtar i rastesishem i cili ka vene re gomenen qe kishte pare ne njoftimin e Saranda Web dhe pasi ka raporuar rastin ne Saranda Web ka njoftuar policine.
Dyshohet se gomonia mund te jete perdorur per trafik narkotikesh