Futboll U-19/ Delvina fiton me rezultat të thellë ndaj Butrintit

Ka përfunduar në Delvinë takimi miqësor midis ekipeve të Delvinës dhe Butrintit.
Takimi është është dominuar nga të rinjtë delvinjotë, të cilët e kanë fituar këtë ndeshje me rezultatin 3 – 1

LAJM NË VIJIM…