FOTO – Pasojat e përmbytjeve në zonat rurale, zhduken rrugët

Pasojat më të rënda moti i keq me shira të furishëm dhe përmbytje i ka lënë në zonat rurale.
Saranda Web prej ditës së djeshme ka publikuar disa nga dëmët e shkaktuara në bashkitë Sarandë, Delvinë dhe Konispol. Por dëmet janë pothuajse në të gjitha zonat e prekura nga përmbytjet.
Fotot që publikojmë janë në fshatin Janjar, ku si pasojë e vërshimit të ujrave, rruga pothuajse është zhdukur nga faqja e dheut.