Fillon linja e trageteve Himare – Korfuz – Sarande

Fillon linja e trageteve Himare – Korfuz – Sarande.
Kompania e udhetimeve detare dhe turistike Finikas Lines sjell  këtë sezon veror në Jug të vendit  për pushuesit vendas dhe te huaj nje itinerar të ri.
Bëhet fjalë për linjën Himarë – Korfuz – Sarandë.
Kjo është  një risi që do t’i shërbejë shumë turizmit sidomos në qytetet e Himarës dhe Sarandës.
Oraret e linjës së re do të jenë:
Nisja nga Himara: Ora 08:15 dhe 19:00
Nisja nga Korfuzi: Ora 07:00 dhe 17:30