Fillin stuhia në Sarandë, ndërprerje e energjisë elektrike

Prej orës 01:00 në qytetin e Sarandës ka filluar një stuhi, e shoqëruar me rrufe të vazhdueshme dhe shi të furishëm.
Menjëherë pasi kanë filluar edhe reshjet e shiut, në qytet është ndërprerë energjia elektrike.

Sipas parashikimit të motit, reshjet e shiut do të vijojnë deri në orët e pasdites.

Emergjencat civile kishin paralajmëruar më herët për motin e keq që pritej, ndërsa u kishit kërkuar autoriteteve lokale njoftimin e popullsisë dhe marrjen e masave