Familja në Delvinë jetesë në mjerim, apel për ndihmë

Varfëria si pasojë e papunësisë ka pllakosur në shumë familje delvinjote, por familja prej 4 anëtarë e Dhurim Banushit jeton në mjerim të plotë, pasi ata përballen me indiferencën e institucioneve, që shpeshhere ndihmën e japin aty ku jepet rryshfeti.
Edhe pse vuan nga epilepsia dhe trajtohej prej 13 vitesh me KEMP, Dhurimit i është ndërprerë kjo ndihmë për shkakun se nuk kishte para të shkonte në Tiranë.
Nëna e 2 fëmijëve, e mbytur mes lotësh, dorëzohet dhe apelon ndaj shoqërisë për të ndihmuar në rritjen e fëmijëve

Varfëria si pasojë e papunësisë ka pllakosur në shumë familje delvinjote, por familja prej 4 anëtarë e Dhurim Banushit…

Gepostet von Saranda Web am Sonntag, 24. November 2019