Demokratët e Sarandës nisen për të bllokuar rrugët në Lushnje

Demokratët e Sarandës nisen për të bllokuar rrugët në Lushnje.
Nisja është bërë në orën 06.40 minuta të mëngjesit të sotëm me një autobus.
Gjatë 2 muajve të fundit demokratët e Sarandës i kanë patur të shpeshta udhëtimet drejt Cadres dhe numri i personave vjen gjithmone e duke u pakesuar.