Demokratet e Sarandes ne pritje te takimit me Lulzim Bashen

Ne perditesim…

Basha nga Saranda:
– Kush me shume se ju e ndjen ne kurriz barren e padrejtesise.
– Kjo qeveri po grabit pronat e qytetareve.
– Jane oret e fundit te tiranise.
– Zotimi i parë: Vendosja e barazise perpara ligjit.
– Do vendosim Moratorium 6 muaj pa kontroll mbi biznesit.
– Do heqim tarifat lokale, biznesi do te paguaj vetem tatim 0.5% te xhiros vjetore.
– Jemi per rishikim te ndarjes administrative.
– Jemi kunder zhvendosjes se institucioneve drejt Fierit
– Kuponi tatimor eshte pretekst per t’u vjelur dhe vjedhur.
– Korporata e Investime do te shfuqizohet, cdo vendim do te cohet ne ndjekje penale.
– Do te shpartallojme çeten e oligarkeve.