Demokratët e Delvinës propozojnë kandidatët për deputetë

.
Ka përfunduar mbledhja e demokratëve të degës së Delvinës, të cilët ishin thirrur sot për të propozuar emrat e kandidatëve të mundshmëm për deputetë dhe kryetar bashkie.  Demokratët e Delvinës kanë propozuar 4 emra si kandidatura për t`i përfaqësuar në Parlamentin e Shqipërisë.

EMRAT e propozuar:
Alltun Cela, Etleva Merko, Ndricim Mehmeti dhe Jolio Dine
.