Delvinë/ 3 të infektuar me Covid-19, të tre rastet në shkolla dhe çerdhe

Pas një kohe të gjatë pa raste me koronavirus nl Delvinë, ditën e sotme janë identifikuar 3 të infektuar.
Rastet janë shënuar në kopshte dhe cerdhe, ku burime të Saranda Web informojnë se të infektuarit janë edukatore, sanitare dhe mësues.

Rastet e reja kanë rritur shqetësimin e prindërve për rrezikun e infektimit të fëmijëve