Dashamir Tahiri dhe Vangjel Dule së bashku në listën e “Republikës së Re”

Dashamir Tahiri dhe Vangjel Dule së bashku në listën e “Republikës së Re”.
Sic raporton News 24, krahas emrit të kreut të PBDNJ Vangjel Dule, i cili ishte konfirmuar më herët si kandidat në Qarkun e Vlorës, do të jetë edhe ish-deputeti i PDIU, Dashamir Tahiri.
Dashamir Tahiri ishte përjashtuar nga Parlamenti nga ligji i dekriminalizimit.
Të dy këta deputetë kanë një të kaluar të mbushur me polemika të ashpra, deri në fyerje në sallën e Parlamentit