Butrinti zë vendin e dytë në shah, përfaqëson Shqipërinë në Champions League

Ka perfunduar kampionati kombetar i shahut, ku ekipi i Butrintit eshte shpallur nenkampion te Shqiperise.
Pas ketij rezultati, ekipi sarandiot do te perfaqesoje Saranden dhe Shqiperine ne Champions League, i cili do te mbahet ne Austri vitin 2020
Ne kampionatin kombetar te shahut ekipi i Butrintit eshte perfaqesuar nga Erald Mihasi, Lime Mihasi, Murat Mejdini, Zino Veleshnja dhe Clirim Guxho!