Bashkëjetuesi: Drejtësia u vu në vend, shpëtova unë dhe fëmijët

Vajza 13-vjeçare e dhunuar sistematikisht nga nëna e saj është strehuar te të afërmit në një qytet tjetër.
Dy ditë pas transmetimit të këtij skandali, institucionet shtetërore kanë sistemuar vajzën e mitur.
Bashkë me të, do të qëndrojë edhe vëllai i saj 5-vjeçar.
Denoncuesi i këtij skandali falënderoi emisionin “Fiks Fare” për sensibilizimin dhe reagimin e institucioneve shtetërore.

Fiks Fare

Dhuna në familje, njerku falenderon Fiksin "më shpëtuat fëmijët"https://youtu.be/nQwtYEIzPSE

Gepostet von Fiks Fare am Mittwoch, 22. Januar 2020