Bariu i arrestuar: Kokën e prevën 2 shqiptarë dhe e morën me vete, njëri iku…

igumeniceShoqerohet nje i dyshuar per vrasjen e Bledar Terpollarit ne Igumenice. Policia greke thotë se ka shoqëruar  nje bari shqiptar qe punon ne fshatrat kufitare te Janines. Bariu ka rrëfyer për policine se nuk jam une autori, por jane dy shqiptare të tjerë. Njeri mori koken dhe ka ikur ne Shqiperi, tjetri eshte ne Athine. Bariu i arrestuar ka rrëfyer se 25-vjeçarin Bledar Terpollari e kane vrare per trafik droge.

.