Banorët e lagjes mbi spital: Prej 1 jave pa ujë

ujesjelles sarande Banorët e lagjes mbi spital: Prej 1 jave pa ujë
Banorët e lagjes mbi spitalin e qytetit sjellin në Saranda Web shqetësimin e tyre për mungesën e ujit në shtëpitë e tyre.
Ata shprehen se kanë 1 javë ujë.
Shkaku që kanë mbetur pa ujë është se po,pa që bën të mundur furnizimin e lagjes është djegur dhe sipas tyre nga ndërmarja e ujësjellësit ende nuk është marrë asnjë masë për riparimin e saj.