Sarandë: Arrestohet shoferi në gjendje të dehur, kundërshoi policin që i hidhte prangat

arrestohet policia sarandeSarandë. Arrestohet shoferi në gjendje të dehur, kundërshoi policin që i hidhte prangat.
Është arrestuar nga policia A. A 31 vjeç banues në fshatin Shalës – Sarandë.
Arrestimi i këtij personi u bë pasi u kap nga policia  në rrugën “Vangjel Pali” Sarandë, duke drejtuar automjetin tip “Audi A-6” nën efektin e pijeve alkolike, si dhe ka kundërshtuar punonjësin e policisë në këtë gjendje.

.