Arrestohet 28-vjecarja me 10 kg kanabis

Është arrestuar nga policia greke një 28 vjeçare shtetase shqiptare, e akuzuar për futjen, transferimin dhe posedimin e drogës për qëllimin e trafikimit.
Në mënyrë të veçantë, pas kontrollimit që u zhvillua në një autobus ku udhëtonte edhe 28 vjeçarja , u konstatua se në bagazhet e saj transportonte dy paketave me kanabis të papërpunuara, pesha (10) kg dhe (650) gram dhe një paketë (çokollatë), pesha 194.6 gr
Policia greke dyshon se ajo ka patur edhe një bashkëpunëtor në transportin e kanabisit, për të cilin po kryen hetime.