Alket Hyseni: Së shpejti fillon rruga që çliron trafikun drejt Ksamilit. Përfundon në 2021

Deputeti Alket Hyseni njofton se brenda pak javësh fillojnë punimet në Rrugën Nr. 1 Lëkurs (Nga Varrezat e dëshmorëve deri në Çukë), me një vlerë 4.6 milionë USD.
Punimet përfundojnë brenda vitit 2021 dhe kështu merr fund kalvari i trafikut gjatë sezonit nga Turizmi deri ne Çukë.
Premtim i mbajtur! – shkruan deputeti Alket Hyseni.