Alket Hyseni hap zyrën e deputetit në Sarandë

Deputeti Alket Hyseni ka inauguruar diten e sotme zyren e deputetit ne qytetin e Sarandes.
Qellimi i hapjes se zyres se deputetit eshte te degjoje nga afer problematikat e qytetit dhe hallet e qytetareve.
Inaugurimi eshte bere ne nje takim me gazetaret e qytetit, ku deputeti Alket Hyseni ka bere publike disa nga projektet e qeverise per zonen e Sarandes.

Zyra e deputetit Alket Hyseni ndodhet prane Parkut Miqesia ne qender te Sarandes.