4 Aksidente nëpër kthesat e Muzinës

Moti me shi dhe pakujdesia e drejtuesve te mjeteve kane shkaktuar diten e sotme 4 aksidente ne aksin rrugor Gjirokaster – Sarande.
Aksidentet kane ndodhur te gjitha neper kthesat e Muzines, ku ne nje aksident nje autobot me gaz per shkak te lageshtires eshte permbysur, por fatmiresisht pa shkaktuar deme.
Ne 2 raste te tjera automjetet kane dale nga rruga, ndersa ne nje rast jane perplasur 2 automjete, ku njeri prej tyre ka qene mjet i Ministrise se Mbrojtjes.