Vidhte motoçikleta në Igumenicë dhe i shiste në Shqipëri, arrestohet

07/03/2020:36

Shperndaje:


Pesë raste të vjedhjes së motorëve nga qyteti dhe përreth Igumenicës u zbuluan, pas arrestimit të një të shqiptari që kishte vepruar në zonë, raporton thespro.gr
Konkretisht, autori u arrestua pas mesnatës në Sagiada Thesprotia, si pjesë e një operacioni të koordinuar nga Departamenti i Sigurisë i Divizionit të Sigurisë Igumenice, pasi ai u arrestua për drejtimin e një motori pa leje drejtimi.
Sipas hetimit policor, autori punonte natën duke jedhur motoçikletat, dhe më pas i transportonte në Shqipëri për shitje.

Në veçanti, nga hetimi i detajuar policor, u zbulua se gjatë periudhës nga 17-02-2020 deri në 06-03-2020, ai kreu vjedhjet e mëposhtme:
· Orët e mbrëmjes të datës 17-02-2020 larguan motoçikletën me dy rrota nga Mavroudi Thesprotia,
· Orët e mbrëmjes të 18 / 19-02-2020 kanë hequr motoçikletën me dy rrota nga Kastri i Thesprotia,
· Mbrëmja e 25 / 26-02-2020 heq motor me dy rrota nga qyteti Igoumenitsa
· Mbrëmja e 02 / 04-03-2020 heq motorrin me dy rrota nga New Selefkia Thesprotia,
· Mbrëmja e 05 / 06-03-2020 largoi një motor me dy rrota nga qyteti i Igoumenitsa.

Motoçikleta e vjedhur që ai drejtonte është konfiskuar në mënyrë që t’i kthehej pronarit të saj.
I arrestuari do t’i referohet Prokurorit të Thesprotisë Fillore ndërsa Departamenti i Sigurisë i Drejtorisë së Sigurisë Igoumenitsa zhvillon hetimin paraprak për të konstatuar përfshirjen e tij të mundshme në vepra të tjera të lidhura.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.