VIDEO – Shkolla e Lukovës ceremoni festive me rastin e Pavarësisë së Kosovës

Shkolla e Lukoves organizoi sot një ceremoni festive me rasin e 17 Shkurtit, Ditës së Pavaresise se Kosoves.
Me kete rast nxenesit kane pergatitur disa gatime tradicionale qe i ofrojne per te pranishmit.
Drejtori i shkolles Odisea Papa vleresoi kontributin e femijeve dhe mesuesve per kete eveniment.