VIDEO – Prefekti i Vlorës dhe kryetari i Bashkisë Himarë tek rruga e dëmtuar në Borsh

Prefekti i Vlorës Flamur Mamaj dhe kryetari i Bashkisë Himarë Jorgo Goro kanë inspektuar rrugën e dëmtuar në Borsh.
Kryebashkiaku Jorgo Goro ka kërkuar edhe ndihmën e qeverisë për zgjidhjen sa më shpejt të kësaj situate, pasi rruga është e pakalueshme për mjetet e rënda, kamionët dhe mjetet e transportit publik dhe kjo dëmton banorët e zonës.

VIDEO