Limos Dizdari : Dritero Agolli la pas nje veper qe shkelqen. Intervista e plote
Ish-deputeti dhe kryetar i Lidhjes se Shkrimtareve dhe Artisteve te Shqiperise Limoz Dizdari zgjedh të ndahet kështu me shkrimtarin dhe mikun e tij
Dizdari: Mbaj mend që këtë romancë e ka kënduar Mentor Xhemali në një koncert në Butrint dhe sa madhështor ishte duartrokitja e atij qyteti të lashtë. Meditim i përjetshëm i Dritëroit.
Dizdari e përshkruan shkëlqimin e shkrimtarit të madh përmes simbolikës së vetë emrit të tij.

 

Loading...