Një punëtor shqiptar ka gjetur vdekjen taksa ishte duke punuar për hapjen e një kanali.
Ngjarja e rëndë ka ndodhur në fshatin Nea Selevhjia, Igumenicë.
Bëhet fjalë për një punëtor shqiptar të moshës 50-vjec, i cili është zënë nga tonaleta të tëra dheu dhe balte në kanalin kullues.
Punëtorët e tjerë ka lajmëruar menjëherë policinë dhe zjarrfiksen, të cilët bërën të mundur nxjerrjen e punëtorit, por fatkeqësisht kishte ndërruar jetë. Trupi i tij është transportuar për në spitalin e Filatit.

Loading...

 

loading...
loading...