VAZHDOJNË PUNIMET NË RRUGËN “SKËNDERBEU”. JA SI DEVIJOHET QARKULLIMI

12/11/2314:03

Shperndaje:

Në zbatim të kontratës për zbatimin e projektit “Pērmirësim i Integruar Urban e Turistik i Sarandës” lidhur ndërmjet Fondit Shqiptar të Zhvillimit dhe kompanisë Albstar ku pjesë e kontratës është Rivitalizimi i Rrugës Skënderbeu, kanë filluar punimet në segmentin nga kryqëzimi te ish-Materniteti deri në qendër te “Gazetat”.

Me qëllim lehtësimin e qarkullimit të automjeteve, kemi ndryshime në qarkullimin e automjeteve:


Qarkullimi i automjeteve do të kryhet në rrugën Onhezmi tek 15 katshi me dy sense qarkullim, sipas këtij Plani të Menaxhimit të Trafikut :


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2024 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.