Ujësjellësi harron gropën hapur

15111001_679499248885127_945124253431463210_o15129446_679499175551801_7482642744284389617_oJanë banorët e një pallati në Lagjen nr. 2 të Sarandës që sjellin shqetësimin e tyre në Saranda Web :
“Pershendetje Saranda Web! Doja të denoncoja dicka që po na shqeteson gjithë pallatin. Kompania e ujësjelles kanalizimeve Sarande qe po kryejne punime ne gjithë Saranden, kanë hapur ketë gropë tek hyrja e pallatit per të lidhur ujin e pijshem, por nderkohë kanë carë edhe ujrat e zeza dhe ka më teper se 10 ditë që e kanë lenë keshtu të hapur. Rezikojme qe uji i pijshem të trazohet me ujrat e zeza, nderkoh që vjen nje erë shumë e keqe dhe gjithë semundje. Pallati gjendet tek elektriku ku ndodhet në krah të kopshtit nr 2. Perditë kalojne prinder dhe femijë dhe eshte vater semundjesh.
Ju lutem ta postoni, por pa identitet.
Respekte pershendetje”