Tjetër rast dhune, burri dhunon fizikisht gruan

Komisariati i Policisë Sarandë njofton se  u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e urdhrit të menjëhershëm të mbrojtjes, për një shtetase  banuese në Ksamil.
Kërkesë-padia u plotësua pasi bashkëshort vjeç 52, banues në Ksamil, ka ushtruar dhunë fizike dhe psikologjike ndaj saj.
Materialet i kaluan Gjykatës së Shkallës së Parë Sarandë.
Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.