Tenderi 82 milionë për zëvendësimin e tubit në Shëtitore, 3 kompanitë me oferta 100%

07/12/2014:49

Shperndaje:


Një tjetër tender i çuditshëm është përmbyllur javën e kaluar.
Bëhet fjalë për tenderin “zëvendësim linje ujësjellësi në Shëtitore tub DN280, PN20, me gjatësi 450 metër.
Për këtë  ishte akorduar një fond prej 81.588.000 lekë dhe kanë marrë pjesë 3 kompani, çuditërisht të gjitha me oferta “në kokë”.

“MF INVEST GROUP” oferta 81.570.600 lekë
“ILIRIA/D” shpk me ofertë 81.578.556 lekë
“MANE/S”shpk me ofertë 81.540.876 lekë


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.